Приближената до Кубрат Пулев компания Епик Спортс е спечелила търга

...
Приближената до Кубрат Пулев компания Епик Спортс е спечелила търга
Коментари Харесай

Кобрата спечели търга за мач с непобеден американец

Приближената до Кубрат Пулев компания " Епик Спортс " е спечелила търга за образуване на боксова среща сред българина и американеца Джарел Милър. " Голямото бебе ", както назовават идващия противник на Кубрат, има в актива си 21 победи (18 с нокаут) и 1 тъждество. Той не е усещал усета на загубата до в този момент. Това оповестява уеб страницата Boxingnews24.com.

Победителят в идната среща ще стане главен кандидат за купата в тежка категория на IBF, която сега е владеене на британеца Антъни Джошуа.

Компанията, която е благосъстоятелност на българина, живеещ с Съединени американски щати Ивайло Гоцев, е предложила впечатляваща оферта от 2 111 111 $, което е двойно повече от другата оферта в търга - 1 000 010 $.

Не е изключено мачът да се организира в България, каквото е желанието на Пулев.

Иначе приходите от срещата ще се разделят в съответствие, което удовлетворява Кобрата. Българинът ще прибере 75% от приходите, до момента в който за съперникът му остават 25%.

Подобно разделяне бе контрактувано и при предходния търг, извоюван от " Епик Спортс ", за среща сред Пулев и Дилиън Уайт. Залогът бе също място на главен кандидат за една от купите на Джошуа, само че британецът се отхвърли в последния миг, защото не искаше да се бие в България.

Милър също не е вдъхновен от тази концепция, само че надали откаже, защото това ще е един от дребните му шансове да се добере до мач за купа. Единственият му различен вид е да уреди напряко мач с Джошуа, което сега не наподобява допустимо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР