Прибирали ли сте вкъщи някога от среща, прекарвайки следващата седмица

...
Прибирали ли сте вкъщи някога от среща, прекарвайки следващата седмица
Коментари Харесай

Тъпите правила за срещите, които жените трябва да спрат да спазват


Прибирали ли сте у дома в миналото от среща, прекарвайки идната седмица в обстоен разбор на всичко, което сте споделили и създали в боязън да не съсипете нещо, преди да е почнало?

Не сте сами.

Светът на срещите е претъпкан от „ правила “, които освен карат дамите да се усещат като че ли са се провалили на изпит, само че и че не са покрили всички вероятни упования от страна на мъжа.

Тук разбираме тези правила на пух и прахуляк и ви даваме нужната независимост.

1. Бъдете такива, каквито си желаете.
Това се отнася за всички тези „ алфа дами “, които са повече от осведомени с това, че би трябвало да се държат по избран метод и да не бъдат себе си. Те са учени, че би трябвало да се държат благо, с цел да наподобяват по-женствени, каквото и да значи това.
И това споделя на дамите: „ Просто казано, дамите са замязяли прекалено много на мъжете. Те са прекомерно мощни, прекомерно умни, прекомерно „ алфа “. Това може да е плюс в работата, само че що се отнася до любовта, те са нежелани. “ Та по тази причина и това предписание е нежелано.

2. Спете с който си желаете.
Колко хиляди пъти е казвано на дамите, че не би трябвало да дават най-ценното на първата среща? А какъв брой пъти след първа среща питат мъжете „ Е, пусна ли ти? “

Една потребна публикация споделя следното: „ Този мъж в никакъв случай няма да се чуди по какъв начин наподобява голото ти тяло до неговото, тъй като към този момент го знае. Той няма да се чуди по какъв начин е на нюх кожата ти. Трябва да го държиш в напрежение, като че ли има нещо, което би трябвало да завоюва. “

Защото да завоюва мен като персона не коства нищо, по този начин ли?

3. Носи колкото си искаш грим.
Изборът на тоалет за първата среща може да е съсипващо прекарване и за двете страни, само че по какъв начин да издокараш лицето си? Една публикация споделя, че мъжете избират дами с малко грим. Супер за тях и кожата им без дефекти.
Това си е твоето лице, прави с него каквото си искаш.

4. Ухай по този начин, както си искаш.
Не през днешния ден, Сатана. Ако си мислихте, че публикациите за дами се концентрират върху това по какъв начин би трябвало да наподобява една жена, то чакайте да чуете за миризмата. Не споделяме, че не би трябвало да се къпете три седмици и да очаквате, че някой ще е ок с това, само че не споделяме и че би трябвало наложително да ухаете или на ябълков къс, или на лавандула, както твърди една публикация по въпроса.

5. Яж каквото искаш да ядеш.
Знаех си, че и това е част от разпоредбите, тъй като дамите не могат да ядат нищо без да им се постанова да броят всяка една калория, количество мазнини и какво ли още не.
Но с цел да ви помогнем, тук сме събрали един лист с храни, които никога не би трябвало да ядете, съгласно статтиите по въпроса: „ Червеното месо изпраща известие, че тя е непретенциозна и спокойна. Че не е захласната от тежестта си, слаба е и няма никакви проблеми с храненето. “

Храната не се е научила да праща никакви известия и надали скоро ще го направи.

6. Пиши му тогава, когато си искаш.
Най-вероятно сполучливо сте минали през първата среща: облекли сте се, гримирали сте се, хранили сте се и сте се държали добре. Честито.
Ами в този момент? Не сте го чували през последните 24 часа и тъй като сте човешко създание с вярно функциониращи 10 пръста на ръцете, ви се ще да му пратите известие. Но всички тези публикации ви споделят, че тъй като не сте мъж, нямате право да докосвате клавиатурата. Освен, в случай че не желаете да останете сама вечно? Просто му прати тъпото известие!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР