При все, че отдавна не се е качвала на сцената,

...
При все, че отдавна не се е качвала на сцената,
Коментари Харесай

Елвира Георгиева: През октомври се завръщам на сцената, но…

При все, че от дълго време не се е качвала на сцената, надали някой е не запомнил Елвира Георгиева. 

Тя сътвори огромни шлагери, преди да се отдръпне от музикалната си кариера. Днес времето на естрадната звезда, която е родена в Смолян, минава главно в домакинстване в фамилния им дворец, медитация и четене на книги за духовно рационализиране.

При все, че неотдавна удари 60 години, наподобява все по този начин млада и е в действителност тъпо, че няма предпочитание за постоянни изяви на сцената. Тя е от малцината, които могат да се похвалят с подарък във връзка празника от някогашния й брачен партньор и новата му жена. Споделя, че й подарили за юбилея красиви златни обеци.

Не желае да се връща обратно и да споделя за нещата, за които съжалява. Категорична е обаче, че в доста от случаите би постъпила по друг метод, в случай че можеше да връща времето обратно. Напоследък все по-често й се случва да се упреква за наивността и добрината, която демонстрира. Старае се да сведе до най-малко обстановките, в които може да бъде манипулирана. 

Поддържа формата си внимавайки с какво се храни, а през лятото всеки ден плувала по половин час в басейна в двора на къщата им. Няма планове да се подмладява с хирургически интервенции. Не я интересува и дали хората я харесват, за нея е значимо самата тя да се приема такава, каквато е.

Не е афектирана, че не получи парична премия, каквато бе дадена на огромна част от сътрудниците й, взели участие в „ Златният Орфей “ и добавя, че няма потребност от тези пари. 
Посочва, че се надява на почтена пенсия, когато се пенсионира, тъй като се обезпечава на оптималната сума. Няма желание да прави бенефисен концерт, защото е наясно с компликациите по организацията му. Посочва обаче, че на 18 октомври ще излезе още веднъж на сцената на зала 1 в НДК.

Не крие, че се тормози и на импресариото Евгени Боянов, който дефинира като доста харизматичен човек, му било много мъчно да я убеди. 
В началото изпадала в депресивни положения, откакто слязла от сцена. След като се омъжила за втория си брачен партньор Ники обаче, животът й тръгнал в друга посока.

Споделя, че непрекъснато репетира песните, които ще извърши, само че не стопира да се тормози. Наясно е, че славата е хубаво нещо, само че носи своята тежест.
През годините не са липсвали стресови обстановки и гафове на сцената, само че твърди, че професионализмът постоянно оказва помощ те да бъдат овладени. 

На един от концертите, Георги Христов я бутнал да излезе на сцената и стигнала до микрофона, подскачайки. Твърди, че в случай че не бил той, сигурно щяла да падне. 

И тя е ставала жертва на цензурата по време на соца – върнали й ария, тъй като била изпята доста дрезгаво. 
Голям проблем й основала и песента „ Няма пътища обратно “ – когато я изпълнила на „ Мелодия на годината “, музиковедка заключила, че песента мирише на скара и бира. Въпреки това обаче на публиката й харесала и даже я класирали преди всичко. На другия ден хората от цяла България я знаели. Така тази ария станала втората й хитова след „ Коминочистачът “. 
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР