При все, че голяма част от българското общество оцелява на

...
При все, че голяма част от българското общество оцелява на
Коментари Харесай

България се записа с двама милиардери

При все, че огромна част от българското общество оцелява на ръба, Българска народна банка записва нови двама милиардери. Любопитен факт е, че единствено през последната година са се „ излюпили “ нови 225 милионери, а общият им брой за страната е 1 277. Разбира се няма по какъв начин имената им да бъдат разкрити.

Всеки е наясно, че братята Кирил и Георги Домусчиеви от дълго време се подреждат измежду милиардерите. Според данните на списание „ Форбс “ в онлайн класацията " Милиардерите в действително време ", двамата братя имат благосъстояние от по 2.1 милиарда $ на човек, което ги подрежда на 1427 място в листата все още. По всяка възможност точно те са в класацията на милиардерите на Българска народна банка.

Прави усещане, че бележи растеж и общата сума на милионерски влогове с над 25,3% за една година и надвишава 3,5 милиарда лева

Миналата година бе ползотворна за 150 баровци в международен мащаб, които се докопаха за пръв път до листата на милиардерите. Сред тях се подреждат баскетболистът легенда Леброн Джеймс с 1 милиарда $, световноизвестният голфър Тайгър Уудс с 1,1 милиарда $ и стилната икона Том Форд с 2,2 милиарда $.

Най-възрастният милиардер в света е на 101 години – това е застрахователният магнат Джордж Джоузеф, който разполага с 1,3 милиарда $, а междинната възраст на милиардерите в международен мащаб е 65 години.

Едва ли за някого е изненада, че американецът Илон Мъск е най-богатият в Съединени американски щати. Той разполага със 180 милиарда $.

Инфо: lupa.bg

Тагове: милионери милиардери Тайгър Уудс Илон Мъск братя Домусчиеви Кирил Домусчиев Георги Домусчиев Леброн Джеймс бнб пари
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР