При участие в избори всеки се стреми към максимално добър

...
При участие в избори всеки се стреми към максимално добър
Коментари Харесай

Томислав Дончев: ГЕРБ е готов на всичко, за да има кабинет, но до линията на самосъхранението

При присъединяване в избори всеки се стреми към оптимално добър резултат. Няма нищо непременно. Първото място на би дало на България по-голям късмет за кабинет. Ние сме склонни да вършим взаимни отстъпки, да потъпкваме егото си и да водим разговор. Това съобщи заместни-председателят на Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

По думите му от честото вървене до урните, сме на ръба да загубим смисъла на политиката. Дончев се ядоса на водещата, която позволи, че тези избори още веднъж няма да произведат кабинет.

„ Смисълът на политиката е да създава резултати, които да оказват помощ на хората, а не да участваме непрестанно в политически кавги. Така няма да го докараме до на никое място “, предизвести Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

„ е подготвен на всичко, с цел да има кабинет “, разгласи политикът и добави: „ До линията на самосъхранението “.

Според Дончев след изборите има три варианти - партията, събрала най-голяма поддръжка, да сформира кабинет; държавно управление на малцинството и кабинета „ Габровски “, като модел. Който и да е съдружен формат в идващия парламент, ще е или доста сложен, или неосъществим. Не би трябвало да забравяме обаче, че всяка политическа мощ съставлява групи от българското общество “.

На въпрос за състава на идващото Народно събрание, зам.-председателят на отговори по този начин: „ С какво обстановката през април месец 2023 година ще е по-различна от есента на 2022 година? Всички тези годежни сюжети, за това кой с кой би се харесал и взел, не са смислени “, сподели той.

„ Въпросът за правосъдната промяна е значим и то освен за политиците, за сътрудниците, само че и за българските жители. Текстът, препоръчан от служебното държавно управление не е единственото, което би изчерпало правосъдната промяна. В момента се работи по него и да се доусъвършенстват текстовете. Искрено имам вяра, че оферти текст от министър Зарков ще бъде доста по-приемлив и първокласен “, уточни Дончев.

Във връзка със листата „ Магнитски “, Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител съобщи: „ Не съм бил на всички срещи в американското посолство. „ Магнитски “ е сигнал, който не сме разчели изяло какво тъкмо съдържа. Това е директна илюстрация, че ние в България нямаме потенциала да се оправяме с проблемите си сами. Фактът, че самата Лаура Кьовеши пристигна у нас демонстрира, че най-вероятно от България има постъпили най-вече сигнали в европрокуратурата “.

По мотив инспекцията на пътища, строени от ГЕРБ, открили по-тънък пласт асфалт, Дончев съобщи, че това са политически дейности, които целят да им навредят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР