При този резултат няма как да ми се иска оставката,

...
При този резултат няма как да ми се иска оставката,
Коментари Харесай

Нинова: При този резултат няма как да ми се иска оставката

„ При този резултат няма по какъв начин да ми се желае оставката, само че ще се откри някой, който да я изиска, тъй като виждам какви са внушената на някои, че успехите в страната не се дължат на управлението на партията “, сподели лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването „ Лице в лице “.

„ Ако съдът реши, че резултатите са законни, първа ще поздравя Васил Терзиев “, сподели тя

„ ГЕРБ са изгубили 17% спрямо предишните изборите. ПП-ДБ губят 300 000 гласа спрямо предишните избори. „ Възраждане “ губят 189 000 гласа. На фона на това резултатите на Българска социалистическа партия са неоспорим триумф, тъй като ние покачваме гласовете партията с 50 000 гласа “, уточни Нинова.

По думите й ГЕРБ и Политическа партия изгубили толкоз доста гласове, поради безпринципната сглобка. Според нея резултатите на левицата се дължат на поредната политика на партията.

Той разгласи, че не се тормози от оспорването на изборните резултати

Нинова уточни, че и машинното, и хартиеното гласоподаване си имат минуси и плюсове. По думите й това, което ДАНС направила 48 часа преди изборите било провокация. „ Големите терзания за злоупотреби с машините стоят “, акцентира тя.

Нинова разяснява и вотът на съмнение, който е иницииран от Българска социалистическа партия. По думите й водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов не желал да се внася избор по време на предизборната акция. Тя уточни, че за момента имат подписите и на Има Такъв Народ, чакат единствено Костадинов да се произнесе. Нинова бе безапелационна, че ще го внесат.

Само за бельото си не прочетох в интернет, сподели тя

Лидерката на Българска социалистическа партия съобщи, че няма да поддържат данъчните промени, препоръчани от финансовия министър Асен Василев. По думите й повдигането на налозите на настоящия декор е злополука.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР