„При толкова много победители тази вечер, които чуваме, коалиция ГЕРБ-СДС

...
„При толкова много победители тази вечер, които чуваме, коалиция ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Помислете колко пари ще струват още едни избори


„ При толкоз доста спечелили довечера, които чуваме, коалиция ГЕРБ-СДС не е належащо да излиза и да припомня,че за 14 път подред печели избори. Това са петите следващи парламентарни избори. Мислим,, че има огромен победител довечера и това са българите, които излязоха да гласоподават, макар напрежението, макар Ковид, макар неприятното време. Адмирации преди всичко “, сподели Дилов-син, който бе лидер на листата на ГЕРБ в Бургас.

„ В момента е една доста радостна обстановка, в която всички се поздравяват, приказват, вършат планове за кабинети. Това, за което би трябвало да си даваме сметка, е, че изборите, които завършваха, костваха към 150 млн лв.. Ако има нови избори заради неспособност на бъдещите депутати да сформират нов кабинет, те ще костват още най-малко 100 млн. лв.. А има и президентски избори, които ще костват към 100 млн. лв. “, разви тезата си той.

И добави: „ Важно е като поизтрезнеем от тази изборна нощ и огромните победи, които честваме, да си дадем сметка дали можем да похарчим 350 млн. лв. в границите на тази година, в която би трябвало да се съвземем от коронавирус, да преодолеем следствията от него. Това не оферта, а разсъдък към всички, които ще бъдат в идващия парламент “, съобщи Дилов-син.

Не виждам смисъл да се договаря сега, сбит беше той в отговор на въпрос от публицисти с кого ще се коалира ГЕРБ в идващия парламент.

После пожела на репортерите да са здрави и ги посъветва да отидат да пият чай в тази студена вечер. Намекна, че на следващия ден ще има изказване на премиера Бойко Борисов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР