При споменаването на Дуейн Джонсън повечето хората си представят не

...
При споменаването на Дуейн Джонсън повечето хората си представят не
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън: Бях съкрушен и депресиран. Плачех постоянно

При споменаването на Дуейн Джонсън множеството хората си показват освен преуспелия и високоплатен холивудски артист, само че и "коравия юначага ", подвизавал се като кечист с прякора Скалата.

Предвид имиджа му мнозина позволяват, че той е късметлия и е имал лек живот.

Зад привидното обаче стои друга истина.

Дуейн "Скалата " Джонсън се е борил с тежка меланхолия в младежките си години, за която и преди е приказвал намерено, оповестяват Ройтерс и Контактмюзик.

ВИЖТЕ СПЕЦИАЛНИТЕ ЖЕНИ В ЖИВОТА НА СКАЛАТА ТУК

45-годишният Джонсън в никакъв случай не се е страхувал да разисква сложното си минало - белязано от меланхолия, контузии и живот с майка, бореща със личните си демони, чийто опит да се самоубие той персонално е предотвратил на нежната 15-годишна възраст.

Сега, говорейки още веднъж по тематиката, Дуейн Джонсън насочва апел към хората, и в частност към мъжете, които нормално таят болката в себе си, да не се опасяват, тъй като "никой не е предпазен против меланхолия ".

Дуейн Джонсън сподели щерка си мигове след раждането ѝ
 Дуейн Джонсън Дуейн Джонсън
"Борбата и болката са действителни. Навремето бях сломен и депресиран. Бях стигнал до състояние, в което не желаех да върша нищо, нито да вървя на никое място. Плачех непрекъснато. Отне ми много време да осъзная, че ключът е да не се опасяваме да приказваме намерено за проблемите с психологичното здраве. Особено мъжете, които са склонни да сдържат болката си ", споделя артистът.

Облягайки се на персоналната си история, Джонсън припомня на хората, борещи се с психологични проблеми, че не са сами,

че би трябвало да приказват намерено и да знаят, че за тях има помощ.

Принц Уилям и Лейди Гага приказват за психологичните болести

Избраха най-сексапилния мъж на планетата

"С майка ми намерихме излекуване, само че постоянно се стремим да обръщаме внимание на непознатата болежка, да оказваме помощ и да подсещаме на хората, че не са сами ", добавя артистът.

Дуейн Джонсън също така не пропусна да благодари в Туитър на почитателите за разбирането и поддръжката, които е получил, откакто за следващ път е засегнал мъчителната тематика.

Жената, зад чиято хубост се крие психологично заболяване

Гении с психологични проблеми, които трансформираха света
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР