При специализирана полицейска операция, реализирана под наблюдението на Софийска градска

...
При специализирана полицейска операция, реализирана под наблюдението на Софийска градска
Коментари Харесай

Прокуратурата остави двама в ареста след акция срещу дрогата в София

При профилирана полицейска интервенция, осъществена под наблюдението на Софийска градска прокуратура (СГП) от чиновници на Главна дирекция „ Национална полиция " (ГДНП) и Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) на 5 октомври в София и с. Кокаляне, са конфискувани голям брой разнообразни високорискови наркотични субстанции.

В резултат на извършените дейности с постановления на наблюдаващия прокурор на 6 октомври са привлечени като обвинени 24-годишен и 22-годиншен.

На 24-годишният е повдигнато обвиняване за разпространяване на коноп (марихуана) и за държане за разпространяване на над 30 кг. коноп (марихуана), както и на кокаин и MDMA, а 22-годишният е упрекнат за това, че е държал за разпространяване коноп (марихуана).

С разпореждане на СГП двамата са арестувани за период до 72 часа за довеждането им пред съда за разглеждане на искане за взимане по отношение на тях на мярка за неотклонение „ задържане под стража ".

Предстои СГП да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража " по отношение на обвинените.

Разследването по случая продължава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР