При случая с починалото бебе в Плевен има недооценка на

...
При случая с починалото бебе в Плевен има недооценка на
Коментари Харесай

МЗ проверява случая с починалото в Плевен бебе

" При случая с умрялото бебе в Плевен има недооценка на положението, има пропуски ". Това сподели зам.-здравният министър Бойко Пенков пред бТВ. Той посочи, че ще има и спомагателна инспекция по случая.

Докторите не обърнали съответно внимание дребния Преслав, пък считат родителите му. „ Потърсихме помощ, само че цяла нощ госпожата, тъй като за мен тя не е лекарка, опитваше да смъкна температурата на детето със алкохол, в случай, че у дома му бях дала нурофен. Доведох го с температура 39,5, а тя го заливаше със алкохол и ни караше да го разхождаме по боди с пай ръкав ", описа майката на момченцето на 1 година Тя е очаквала детето да бъде признато в болница и да бъде изпратено за проучване, само че нищо сходно не се случило. Накрая лекарката ми поставила свещичка ефералган, била му орбазон, то свалило температурата и било изпратено вкъщи.

Детето обаче отново вдигнало температура и родителите отишли в частна клиника, описа и бащата. Там лекарят споделил, че подобен е вирусът и детето до 3 дни ще се оправи. Предписаха ми още медикаменти. Детето тогава било с 39,8, само че отново не му били пуснати проучвания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР