При рехабилитацията на пътя Мездра- Своге- Нови Искър по проект

...
При рехабилитацията на пътя Мездра- Своге- Нови Искър по проект
Коментари Харесай

Трейс груп холд: Ремонтът на шосето край Своге е качествен

При рехабилитацията на пътя Мездра- Своге- Нови Искър по план „ Транзитни пътища ", осъществена две години преди злополуката край Своге със 18 жертви, съдружие „ Трейс Своге ” е изпълнило качествено и в период уговорките си по целия план и работата му е призната без забележки, се споделя в позиция на " Трейс груп холд ", предава.

От компанията декларират, че ще подхващат всички законови дейности за отбрана на своята известност от погрешни изказвания.

При определената договорна форма за плана изпълнителят само прави работите без право да променя или да поправя заданието за строителство. От " Трейс груп холд " настояват, че техническият план, от една страна, съдържа противоречие с действителните данни и обстановка на трасето, а от друга - с нормативните условия за подобен вид път.

Сред тях съществуващите криви са без преходи, което не дава отговор на Наредбата за планиране на пътища. От 50-тия до 76-тия км над 56% от кривите не дават отговор на класа на пътя.

По отношение на коефициента на сцепление на пътното покритие, от " Трейс " означават, че в настоящата нормативна уредба не са указани стойности за надзор на индикатора, а той зависи, с изключение на от качеството на асфалтовото покритие, и от настоящата поддръжка и чистотата му. Варовиковите скали са материал, който се употребява за съвсем всички типове асфалт, и потреблението им е регламентирано в стандартите за асфалтовите смеси, се споделя още в позицията на компанията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР