При пушачите белите дробове са органът, който страда най-много. Дори

...
При пушачите белите дробове са органът, който страда най-много. Дори
Коментари Харесай

Пречистващ сироп за пушачи - изкарва слузта от дробовете, намалява кашлицата

При пушачите белите дробове са органът, който страда най-вече. Дори откакто спрат цигарите, те постоянно страдат от кашлица, зной при физическо изпитание и чувство за неприятна слуз, от която не могат да се отърват.
Днес ще споделим с вас рецептата на един пречистващ дробовете сироп, който ще облекчи забележително тези признаци и то още след първите няколко приема.
Съставките, които са употребявани при изработката му, са напълно натурални.
Вероятно множеството от вас до в този момент не са си и помисляли, че точно тази композиция от артикули може да има толкоз забележителни лечебни свойства.
Най-напред ще споделим лист с артикули, които би трябвало да имате пред себе си и по-късно ще разкажем малко повече за всяка обособена съставна част и нейното деяние върху организма на човек.
Ето и продуктите, които ще са ви нужни:
• 200 гр. лук;
• 1 с.л. куркума;
• 1 парче джинджифил към 3 см;
• 1.5 л. вода;
• 200 гр. мед.
Това са съставките, участващи в сиропа за разчистване на белите дробове. И сами виждате, че всички те, обсъждани поотделно, са извънредно потребни за нас.
Сама по себе си куркумата е една от тези подправки, ценени високо от хората по целия свят. Тя е с богато наличие на минерали, витамини и омега 3-мастни киселини. Освен това има и антибактериално и антивирусно деяние.
Лукът оказва помощ доста за почистването на белите дробове и неслучайно лекарите поучават хората да го включват в менюто си.
Джинджифилът има сходни свойства като на лука. Той също способства за пречистването на този орган в тялото.
За меда няма какво да ви описваме. Знаете, че натуралният артикул е благосъстояние и с него сервира на организма си куп потребни субстанции. Разбира се, става въпрос за естествен мед, в състава на който липсват нездравословни добавки, като глюкоза, захари и така нататък
Начин на подготвяне:
Изсипете количеството вода в огромен съд и към нея прибавете настъргания лук, джинджифил и куркумата. Оставете на котлона да поври за към 15 минути и по-късно преместете от огъня. Когато тази примес се охлади, прибавете меда и разбъркайте.
Всяка заран, в продължение на седмица, консумирайте по 2 с.л. заран на гладно и 2 с.л. вечер преди лягане.
Ефектът ще е позитивен и напълно скоро ще усетите по какъв начин кашлицата стартира да утихва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР