При проверка на пътнически микробус, пътуващ от Молдова за Турция,

...
При проверка на пътнически микробус, пътуващ от Молдова за Турция,
Коментари Харесай

Иззеха 121 литра водка и уиски без бандерол на „Дунав мост“-Русе

При инспекция на пътнически микробус, пътуващ от Молдова за Турция, митнически чиновници от Търговско дружество Митница Русе откриха 121 литра водка и уиски без български акцизен бандерол.
На 22.03.2022 година в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост - Русе е осъществена инспекция на транспортно средство с лидер молдовски жител и пет пасажера. Пътническият микробус е ориентиран за щателна митническа инспекция и пролъчване с мобилна рентгенова система в халето на граничния пункт. В хода на контролните дейности в персоналния багаж на лидера и двама от пасажерите са открити 121 литра високоалкохолни питиета – водка и уиски, в картонени кутии и бутилки, всичките без български акцизен бандерол. В писмените си пояснения лицата декларират, че са закупили алкохола за дарове и за другари, оповестяват от Агенция " Митници "
Алкохолните произведения, които са над лимита за транспорт на акцизни артикули за персонална приложимост и не са съпроводени от изискуемите документи по Закона за акцизите и данъчните хранилища, са конфискувани и на лицата са формирани три акта за определяне на административно нарушаване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР