При пред сградата на БНТ от протестиращи е пострадала бившият

...
При пред сградата на БНТ от протестиращи е пострадала бившият
Коментари Харесай

След сблъсъците пред БНТ е пострадала Ренета Инджова

При пред постройката на Българска национална телевизия от протестиращи е потърпевша някогашният министър председател Ренета Инджова, която е част от дейностите на недоволните от властта от тяхното начало, заяви bgonair.bg.
А до момента в който извън напрежението ескалираше, вътре беше един от уредниците на митинга – Арман Бабикян, като посетител в предаването " Панорама ".
 Напрежение пред Българска национална телевизия, протестиращи пробваха да влязат в постройката (ВИДЕО) Напрежение пред Българска национална телевизия, протестиращи пробваха да влязат в постройката (ВИДЕО)
Част от участниците в тазвечершния митинг с марка пето Велико национално въстание обкръжиха постройката на Българска национална телевизия. Напрежението пред национална...
" По този метод стачкуват против здания, които съставляват институциите на властта и това не е първият случай. А за какво е имало пердах, се надявам да науча от вас ", съобщи той.
Хронологията
До напрежение по време на антиправителственият митинг се стигна, откакто протестиращите желаеха да влязат в постройката на Българска национална телевизия. Недоволството им беше ориентирано против шефа на медията – Емил Кошлуков.
Минути преди 22 часа през вчерашния ден протестиращите, които след шествие минало около постройката на остарялото Народното събрание и храм-паметника " Свети Александър Невски ", стигнаха до постройката на Българска национална телевизия се пробваха да пробият полицейската защита пред публичната телевизия и да влязат в постройката.
 Ренета Инджова уточни по какъв начин да излезем от метастазите на псевдопрехода Ренета Инджова уточни по какъв начин да излезем от " метастазите на псевдопрехода "
Прочистването на обществото от метастазите на псевдопрехода, който ние 30 години мъчим, блъскаме и не се получава, е само възможн...
Викове " оставка " кънтяха на улица " Сан Стефано ". По фасадата на постройката бяха хвърлени и яйца.
Генералът от запаса Димитър Шивиков прикани хората да влязат в постройката. Полиция обкръжи с компактен кордон постройката и удържа напора на протестиращите.
Вече 100 дни, с изключение на за оставка на премиера и основния прокурор, недоволните приканват и за оставката на генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР