При пожар на жилищна сграда в центъра на Москва загинаха

...
При пожар на жилищна сграда в центъра на Москва загинаха
Коментари Харесай

Пожар в жилищна сграда отне живота на четирима души в Москва

При пожар на жилищна постройка в центъра на Москва починаха четирима души, заяви източник от службите за незабавна помощ, представен от ТАСС.

Пожарът избухнал към един часа след среднощ на петия етаж на зданието, намиращо се на Никитския бул., бе изцяло сподавен малко след пет часа московско време. От постройката бяха евакуирани 42 души, включително осем деца.
В гасенето на огнената буря взеха присъединяване 80 души персонален състав и 25 единици техника. Сградата, в която има повече от 100 жилището, е издигната през 1912 година и е в листата с обекти, оповестени за културно завещание.

По данни на началника на основното ръководство на министерството на изключителните обстановки за Москва Иля Денисов пожарът е обхванал повърхност от към 2000 квадратни метра, заяви Българска телеграфна агенция. Между петия и шестия етаж има сриване на повърхност от към 400 квадрата. Денисов сподели, че гасенето на огъня е било затруднено, тъй като постройката е остаряла, има дървени подове, а някои пространства са били преустроени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР