При назряващото напрежение вчера Елбетица спечелиха битката за преимущество и

...
При назряващото напрежение вчера Елбетица спечелиха битката за преимущество и
Коментари Харесай

Назрява бунт на жените във Фермата

При назряващото напрежение през вчерашния ден " Елбетица " завоюваха борбата за предимство и избраха Теодора, Цветина и Неделина от противниковия тим за дуелисти при първия конфликт на огромната сцена. В случай на загуба, участниците от тим " Канатица " ще би трябвало умно да решат коя от тях да изгонят. И стратегическите диалози по тази тематика към този момент започнаха. А Неделина, която е единствената най-вече спяща в стопанството, по никакъв начин не си оказва помощ и не е харесвана от болшинството.

" Ооо, разсъни ли се най-накрая ", подкани я Жоро, а Иван добави:

" Неделина сякаш щеше да се грижи за зайците, а в действителност това е тежка задача за нея. Има дни, в които е по-добре да поспи още малко, в сравнение с да прави каквото и да е ", показа на висок глас и Иван и добави с подигравка: " Сан Тропе пристигна в село Боснек ".

Голяма част от дамите също споделиха, че желаят от фермата да си тръгне Неделина.

 

Тя би трябвало да напусне ", сподели Иванка.

" Лина от трите дами действително минимум способства за фермерския живот, а и тя първоначално ме впечатли по какъв начин се изрази за себе си - какъв брой била мощна и по какъв начин философски ще издържи, единствено че на борбите до момента нищо такова не сподели. Предпочитам човек да работи, вместо единствено да приказва. Винаги съм вярвал в едно свое качество - да познавам хората от първата ми среща с тях ", похвали се Иван, който продължи за Неделина, че за него тя е " кифла, която не е подготвена да почисти обора ", написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР