При мен сигнали за тецовете не е имало, защото бяха

...
При мен сигнали за тецовете не е имало, защото бяха
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Официално никой не е напускал БСП в Пловдив и в Перник, правят си медийни фойерверки

" При мен сигнали за тецовете не е имало, тъй като бяха в бранш " енергетика ". Трябва да са направи обаче инспекция, изключително когато става дума за здравето на хората. Ако дишаме замърсен въздух, би трябвало да има осъдени. Ако това не се е случило до момента, значи, че прокуратурата не си е правила работата ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред БТВ. 

Тя разяснява и деклариралите над 100 социалисти, че ще изоставен " столетницата " в Пловдив и в Перник. " Българска социалистическа партия сама се оздрави. В нашата партия има инстинкт за самозапазване. Тези, които шумно оповестиха в Пловдив и в Перник, че ще напущат партията, към този момент втора седмица не са го създали. Всичко това е медиен фойерверк. Малцинството се опита да се наложи над болшинството в партията. Тази дребна група не почита правила и ред. Даваме обаче неприятен сигнал към хората на открито. Години наред има хора, които се пробват да овладеят Българска социалистическа партия. Група от олигарси да вземем за пример са недоволни, когато изключихме Георги Гергов. Тези гласове обаче не са сериозни и не оферират опция. Различно мнение е, в случай че дойдат и кажат, че не са съгласни със обществената политика, която предлагаме или пък са против това, да не се позволява джендър идеология в учебните заведения. Искаме да сплотяваме хора към хрумвания и дела, а не всеки да си гони кариеристичния интерес. Ние подадохме ръка и на новата левица, поканихме я да се върне към нас. Явор Божанков пък си откри нов път - Демократична България, която има друга от нашата идеология ", сподели още Нинова. 

" Докато съм ръководител на Българска социалистическа партия, българските социалисти няма да одобряват Истанбулската спогодба. По това отношение имаме разминаване с европейските социалисти. Инфлацията, цените и приходите са ни най-важните тематики, а не джендърството. Това лицето на Българска социалистическа партия. Преди 2 седмици Екологичен потенциал одобри да разпореди на Европейски Съюз на ратифицира Истанбулската спогодба от името на всички страни, въпреки че 6 от тях не сме съгласни. В тази резолюция има една дума, която не ни харесва - " незабавно ". Затова желаеме и референдум. От 18 години нагоре човек може да взема решение какъв е, само че дотогава не би трябвало да се карат децата да избират и да им се приказва, че са в непознато тяло. Ние си имаме линия на държание и не ни интересува какво вършат от " Възраждане ". По същия метод мислим и за войната. Исторически сме за мир и за по-високи приходи. Ако и други партии имат сходни линии, това си е тяхна работа ", добави лидерката на Българска социалистическа партия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР