Няма никакъв сигнал. Това, което се извършва от днес, са

...
Няма никакъв сигнал. Това, което се извършва от днес, са
Коментари Харесай

Стоянов за Лукойл: Проверява се съответствието по документи и наличното физическо количество на горивата

Няма никакъв сигнал. Това, което се прави от през днешния ден, са щателни масирани инспекции във всички данъчни хранилища на " Лукойл Нефтохим Бургас ", както и на " Лукойл България ЕООД ". Проверката е назначена по предписание на премиера Главчев, цели да се направи цялостна инвентаризация освен по документи, а и за физическа инспекция.

Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов по отношение на началото на инспекциите в складовете на " Лукойл " в цялата страна, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Служебният вътрешен министър уточни, че във въпросната интервенция вземат участие към 200 чиновници от Агенция " Митници ", на Националната организация за приходите (НАП), ГДБОП, Националната полиция, от държавния запас също има чиновници. " При нужда ще се търси съдействието и от Държавна организация по метеорология и стандартизация ", добави той.

Стоянов посочи, че ще се ревизира за сходството за това какво има по документи и това какво е наличното физическо количество на всичките горива. " Искам да успокоя българските жители, че това по никакъв метод няма да навреди на дейност
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР