При мен е вицепремиерът и министър на отбраната Александър Каракачанов,

...
При мен е вицепремиерът и министър на отбраната Александър Каракачанов,
Коментари Харесай

Този Път Нова Надминаха Себе Си, Всичко Бледнее! Ники Дойнов Изсипа Гафа На Гафовете, На Каракачанов Не Му Се Вярва!

" При мен е вицепремиерът и министър на защитата Александър Каракачанов ", поде той.

Въпреки грешката обаче водачът на Вътрешна македонска революционна организация не го поправи. Дойнов очевидно реши, че никой не е чул гафът му и просто продължи диалога, без да си прави труда да се извини.

" Надявам се всички български жители през днешния ден да имат опция да видят част от българската авиация през днешния ден ", сподели Каракачанов, написа Блиц.

Той изясни, че има противоположна наклонност и към този момент доста повече хора постъпват в родната войска.

" Подобрихме ситуацията със заплатите. Смятам въпреки всичко, че обществото и бюджетът дължат още на военните. Нужно е да ги възнаграждаваме по-добре. Ние сме длъжни хората да ги подсигурим с почтено възнаграждение, тъй като всички те имат фамилии ", съобщи той.

" Утре отпътува делегация за Съединени американски щати водена от зам.-министъра на защитата. Подводните камъни не са във връзка с периодите. Имам уверението на американската компания, че до 3 години от подписването на договорите, ще получим самолетите. Двата подводни камъка са следните - първо сумата за самолетите, вторият са вноските на заплащането. Ако изискванията са непреодолими, държавното управление ще реши дали да продължи договарянията ", съобщи Каракачанов.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР