При мащабна спецоперация в Турция са иззети 202 кг наркотици

...
При мащабна спецоперация в Турция са иззети 202 кг наркотици
Коментари Харесай

Заловиха стотици килограми наркотици при голяма акция в Турция

При огромна спецоперация в Турция са конфискувани 202 кг опиати от разнообразни типове. Седем души са задържани, трима от които са наркодилъри.

Акцията е извършена едновременно в три разнообразни окръга на страната – Истанбул, Орду (на черноморското крайбрежие) и Шанлъурфа (Югоизточен Анадол), предава Българска телеграфна агенция.

Министърът на вътрешните работи Али Йерликая поздрави служителите на реда за положителната работа. Няма да поносим тези, които тровят нашата юноша и жители. Борбата ни с опиатите ще продължи с увереност и решителност “, съобщи Йерликая.

Той заяви още, че митническите управляващи на Граничен контролно-пропусквателен пункт Юксекова Есендере, окръг Хаккяри, на границата с Иран, са разкрили при обособена интервенция 135 кг опиати. Нелегалният товар е бил укрит в камион, който дошъл в Турция от Иран. Пратката е била открита при контролната инспекция на рентгеновото устройство на турската митница и благодарение на особено подготвено куче.  Задържан е лидерът на камиона.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР