При липсата на диалог няма как да има правителство. Това

...
При липсата на диалог няма как да има правителство. Това
Коментари Харесай

Карадайъ: Първите две партии не са достатъчни за правителство, трябват поне 3-4

При неналичието на разговор няма по какъв начин да има държавно управление. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на Куртулуш Байрам в Брезница, представен от Българска национална телевизия.

При съществуването на толкоз доста рецесии ние възпроизвеждаме политическата. А без да решим политическата рецесия, няма по какъв начин да преодолеем останалите, сподели Карадайъ. Той благодари на хората, че са дали своят вот на последните 4 парламентарни вота и акцентира, че народът възпроизвежда сходна конструкция на Народното събрание.

Първите две партии не са задоволителни, с цел да има държавно управление. Най малко 3-4 партии би трябвало да се съберат, с цел да създадат коалиция.

Но каква коалиция може да има без разговор, риторично попита водачът на Движението.

Без разговор няма по какъв начин да вървим напред. Сега никой с никого не си приказва, всеки се пробва да постанова личните си визии. Ние призоваваме за разговор, а те се пробват да постановат прищевките си, сподели Карадайъ. И напомни, че от 2016 година Движение за права и свободи приканва за връщане на нормалността в политиката, а в основата на нормалността е разговорът.

Без разговор и нормалност няма да има политическа непоклатимост. Те не се пробват да вършат държавно управление, в този момент - при тези рецесии, България има най-голяма потребност от кабинет. Войната в допълнение усложнява тежестта на рецесиите, а ние изкуствено поддържаме политическата. На хоризонта отново се виждат избори, предвижда Карадайъ.

Докато не се научат да приказват по сред си, няма по какъв начин да се сформира държавно управление, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи. И прикани: " Ако сме имали някакви пропуски на последните избори, да ги изгладим и на идните избори да спечелим най-малко 40 народни представители. ".

Мустафа Карадайъ съобщи на множеството специфичните поздрави за Куртулуш Байрам от почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР