При конфликт със Запада войната ще е съвсем другаАмериканците повличали

...
При конфликт със Запада войната ще е съвсем другаАмериканците повличали
Коментари Харесай

Путин: Контраофанзивата на Киев е напълно неуспешна

При спор със Запада войната ще е напълно друга
Американците повличали със себе си и европейците

Москва се готви за война, само че желае мир

Владимир Путин е безапелационен, че Русия и Китай не образуват военно-политически съюз, до момента в който Западът го прави.
Украинската контраатака е изцяло несполучлива, макар че Киев приготвя нови дейни настъпателни интервенции в някои елементи на фронта, съобщи съветският президент Владимир Путин в изявление за предаването “Москва. Кремъл. Путин ”.

Руското общество е единно и това е ключът към успехите на страната, сигурен е Путин. За връзките на Москва със Запада той сподели, че Русия, следвайки добре познатия античен принцип, се “готви за война ”, само че желае мир. Така той отговори на въпроса на водещия за коментар на рекомендацията на комисия на Конгреса на Съединени американски щати Вашингтон да се приготви за едновременна война с Русия и Китай, в това число разновидността за нуклеарна борба.

Руският водач обърна особено внимание на борбата на Запада с Китай.

“Освен това Китай не е влезнал в битката с тях, а американците са тези, които се борят с тях. И откакто са тръгнали по този път, те повличат след себе си и европейците ”, съобщи той. Путин посочи, че самата Европа не желае да се кара с Пекин, размерът на търговията сред Европа и Китай непрестанно пораства. “Говорейки за това, европейците имат по-голям ритъм на напредък (на търговията с Китай), в сравнение с комерсиалния оборот на Русия с Китай. Те не желаят да скапват връзките си с Пекин. Американците ги тласкат натам ”, заключи Путин.

Той добави, че в главата на никой разумен човек не би трябвало даже да се появява мисълта за опция за война сред нуклеарни сили. “Ако приказваме за война сред великите нуклеарни сили - това е напълно друга история ”, означи Путин, сравнявайки такава борба с войната в Украйна и спора в Близкия изток. “Не мисля, че хората със здрав разсъдък би трябвало или може да мислят за това. Но в случай че го позволен, то единствено ни кара да бъдем внимателни ”, сподели още той.

Руският президент добави, че “ние желаеме мир, а в случай че те (Западът) желаят да водят война с Русия, то това ще е напълно друга война, няма да се ограничи до специфична военна интервенция ”.

Той акцентира, че Москва и Пекин не образуват военно-политически съюз, до момента в който Западът прави точно това. “Нещо повече, те принуждават своите съдружници да утежняват връзките си с Русия и Китай ”, уточни Владимир Путин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР