При кадърни, а не при некадърни работодатели, както нарича българските

...
При кадърни, а не при некадърни работодатели, както нарича българските
Коментари Харесай

Любомир Дацов разби Асен Василев: При кадърни работодатели работещите бедни в Германия и Франция са 9 процента, новият бюджет е гасене на пожар с бензин, помпи инфлацията като при Жан

При кадърни, а не при некадърни работодатели, както назовава българските финансовият министър Асен Василев, работещите небогати в Германия и Франция са 9 %. Новият бюджет е гасена на пожар с бензин и ще се напомпи инфлация. Това разяснява в полемика с представители на работодателите и синдикатите специалистът Любомир Дацов след скандалния Национален съвет по тристранно съдействие.

Изказването на Асен Василев е безсрамно и смело. 450 000 са работещите на минимална заплата и това са хора от държавния бранш, значи той е техният " несръчен шеф ", обясниха представители на работодателите в НСТС пред Нова тв в лицето изпълнителния шеф на АИКБ Добрин Иванов.
свързани новини58582преди 12 часа59786преди 13 часа
" Некадърни работодатели " - това в действителност е доста извънредно изявление, споделят пък от синдикатите, показани от вицепрезидента на КT „ Подкрепа " Йоанис Партениотис.

Според Дацов казусът с компетентността в действителност съществува. Работещи небогати има в Италия и Испания и те са повече, в сравнение с в България съгласно европейската статистика.

При застрахователен приход от 3400 лв., пенсиите би трябвало да са 1200 лв., пресмятат от синдикатите.

Дацов изрази още опасения, че непопулярни решения се взимат мъчно, без котва ще се вкараме в серпантина, която ще ни докара инфлация от вида на Жан Виденов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР