При израелски въздушен удар в Южен Ливан тази вечер са

...
При израелски въздушен удар в Южен Ливан тази вечер са
Коментари Харесай

Жена и три деца са убити при израелски въздушен удар в Ливан

При израелски въздушен удар в Южен Ливан довечера са били убити четирима цивилни, в това число жена и три деца, съобщи Асошиейтед прес.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 891
От началото на войната сред Израел и " Хамас " израелските войски и бойците на ливанската формация " Хизбула " и техните съдружници водят сражения по границата към този момент съвсем месец. Макар че конфликтите остават значително овладени, те се ускоряват, до момента в който Израел организира сухопътно нахлуване в Газа.

Държавната новинарска организация на Ливан заяви, че два автомобила, в които са пътували членове на едно и също семейство, са се движили през днешния ден сред градовете Айната и Айтарун, когато са били обект на израелски въздушен удар. В известието се споделя, че единият автомобил е бил ударен непосредствено и е избухнал в пламъци. Според организацията една жена и три девойки на възраст 10, 12 и 14 години са починали, а други са били ранени.

Говорител на израелската войска не даде детайлности за известието за смъртоносна офанзива в Ливан, само че съобщи, че армията работи въз основа на разследваща информация и изследва задълбочено всяко събитие в Ливан, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция. 

" Що се отнася до Ливан, ние нападаме въз основа на разследваща информация и ще продължим да нападаме. Това е нашата задача. Всеки, който ни заплашва, ще бъде нападнат ", съобщи на конференция основният боен представител на Израел контраадмирал Даниел Хагари в отговор на въпрос.

A woman and 3 children are killed by an Israeli airstrike in south Lebanon, local officials say
— The Globe and Mail (@globeandmail)
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР