При изключителен интерес преминаха предизборните срещи на коалиция БСП за

...
При изключителен интерес преминаха предизборните срещи на коалиция БСП за
Коментари Харесай

Проф. Михайлов в Борино: Излизаме на тези избори със стабилна и достойна листа, съчетание между опита и младежкия ентусиазъм


При извънреден интерес минаха предизборните срещи на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ със симпатизанти и гласоподаватели в община Борино и селата Ягодина и Буйново.  Проф. доктор Георги Михайлов, лидер на листата, показа претендентите за народни представители от Българска социалистическа партия в 22 МИР, а също и акценти от програмата на партията. Пред присъстващите той проучва политическото и икономическото положение на страната и очерта проблемите в обитаемоте места от област Смолян, като показа вижданията на Българска социалистическа партия за справяне с проблемите в района.
“Ние излизаме на тези избори с една постоянна и почтена листа. Тя е комбиниране сред опита и младежкия възторг и с нея ще създадем по този начин, че партията ни да осъществя почтени резултати на предварителните парламентарни избори “, съобщи той.
„ Както в множеството региони на страната, по този начин и в община Борино, се следи демографски срив, липса на стопанска система, затихващо земеделие и отглеждане на животни, липса на междуселищен превоз. Това безпокои локалните хора. Образователната система, опазването на здравето и културата буксуват под въздействие на общонационалната политика в тези сфери “, разяснява още проф. Михайлов.
Отношение по проблемите в района и поставените въпроси взеха и другите претенденти за народни представители от листата на „ Българска социалистическа партия за България “, които участваха в срещите - Рабие Кьосева, Зорница Радева и Радка Тунева-Янчевска.
Социалистите от община Борино, техните симпатизанти и локални поданици смятат, че би трябвало да има национална политика за планинските, граничните региони и дребните общини. Едновременно с това е нужна целенасочена капиталова стратегия за Родопите. Споделените проблеми в селата Борино, Ягодина, Буйново слагат въпроса за обективен витален стандарт, субсидиране на земеделските производители, приоритет за обучение, опазване на здравето и обществена сфера.
И в трите обитаеми места хората бяха безапелационни, че ще пoдĸpeпят ĸaндидaтитe нa БCΠ, така ĸaтo тoвa e eдинcтвeнaтa обществена пapтия, ĸoятo e дoĸaзaлa cвoитe възмoжнocти дa yпpaвлявa в интepec нa мнoзинcтвoтo. Присъстващите пожелаха ползотворна предизборна акция и триумф в идните парламентарни избори, а ръководителят на Общински съвет на Българска социалистическа партия в Борино Цветка Такова подари на проф. Георги Михайлов две от книгите си за Борино.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР