При голямото разнообразие от смартфони в днешно време не е

...
При голямото разнообразие от смартфони в днешно време не е
Коментари Харесай

Ще си купувате нов телефон? Първо прочетете тези 5 съвета

При огромното многообразие от смарт телефони в днешно време не е елементарно човек да направи избор. Ако ви следва покупка на ново устройство, ще ви е потребно да се запознаете със препоръките на AndroidAuthority.

1. Високата цена не всеки път е еквивалент на качество.

Скъпият смарт телефон е наложително добър? Не е гаранция, изключително в случай че е ориентиран да вземем за пример към фотосите и има добра камера, само че на нас ни би трябвало най-много телефон за игри и мощният хардуер е по-голям. Или пък в случай че просто желаеме телефон, който да използваме за чат, обществени мрежи и някой и различен видео клип. В такива случаи въобще няма смисъл да се дават хиляди левове за смарт телефон от висок клас, когато доста по-достъпен модел ще прави същата работа.

2. Не робувайте на марки.

Когато човек е имал положително прекарване със смарт телефон от даден бранд, то той автоматизирано слага неговите нови модели преди всичко. Дори е податлив да одобри някои дефекти единствено и единствено да поддържа същия обичан бранд, когато съперникът има по-добро предложение. Освен това не е гаранция, че огромните имена постоянно ще оферират най-хубавото. Често по-малки марки се пробват да компенсират с повече функционалности и екстри за по-малко пари.

3. Знайте тъкмо какво желаете.

Добре е да си извършите лист с функционалностите и характерностите, които наложително желаете. Например смарт телефон с огромна батерия, смарт телефон със спомагателен слот за microSD карти, смарт телефон с качесвтена камера или просто смарт телефон на добра цена.

4. Не подценявайте по-стари модели.

Нормално е всеки да желае допустимо най-новия модел. Но в действителност избирането на малко по-старо предложение може да се окаже положително решение. Така може да се купи по-изгодно смарт телефон от по-висок клас. Често новите модели не носят кой знае какви промени с изключение на леки обновления в дизайна да вземем за пример, тъй че действително не се губи кой знае какъв брой от насочването към една концепция по-стар смарт телефон.

5. Обръщайте внимание на промоциите.

Всеки човек постоянно желае да заплати допустимо най-хубавата, т.е. ниска цена за новия си телефон. Често обаче еуфорията и желанието за нов смарт телефон са прекомерно мощни, можем да се поддадем на страстите и да купим устройството импулсивно от първия магазин. Това коства много пари, тъй като от време на време разликите в цените могат да са от по няколкостотин лв.. Инвестирайте време в разходка по магазините или виртуална такава из уеб страниците и сравнете офери, преди да извършите покупката.

Редактор: Деница Райкова

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР