При акцията срещу лихвари във Видин вчера ГДБОП сбърка адреса.

...
При акцията срещу лихвари във Видин вчера ГДБОП сбърка адреса.
Коментари Харесай

ГДБОП ще оправят разбитата врата, след като нахлуха на грешен адрес във Видин

При акцията против лихвари във Видин през вчерашния ден ГДБОП сбърка адреса. Една от къщите, в които влязоха баретите, е била празна, а притежателите ѝ са в Германия. Причината е, че на един и същи номер на улицата има два парцела.

Вчера при акцията са претърсени няколко къщи на една улица. Вместо в единия парцел, служителите на реда са влезнали в другия. Те са минали през огромна железна врата, с цел да влязат в парцела и са разрушили вратата на самата къща. Славка Иванова, която живее в прилежаща къща се е пробвала да им изясни, че няма никой на този адрес. Собственикът на злощастната къща е неин племенник.

" Те пристигнаха по мрачно сутринта, някъде към 6 ч. Аз излязох и видях от прозореца, че разрушават вратата. Попитах за какво, само че те не ми дадоха отговор. Казах им " Аз съм вуйна на този човек. Те не са тук хората, а са в чужбина. Никой няма вътре ". Те ми споделиха " Хайде, бягай вътре и доста недей да приказваш ". Влязоха вътре и споделиха, че няма никой. Казах, че моят племенник се споделя Шанко Емилов. Той подвигна един телефон и ревизираха името на момчето и го чух по какъв начин споделя, че по простъпка е станало ", описа Славка Иванова.

По думите ѝ по-късно от ГДБОП са поискали персоналната ѝ карта, а тя е отказала. Обещали са да оправят вратата, съобщи bTV.

" Искаха ми персоналната карта като очевидец, който е видял, че нищо не са пипали. Аз отхвърлих. Вчера пристигнаха наобяд четири цивилни и аз ги питах кои са. Казаха, че са от полицията. Взеха размери на вратата и за през днешния ден дадоха обещание, че ще оправят вратата. Това не е хубаво. Питайте първо кой човек е тук, кой живее и по какъв начин се споделя, проверявайте ", сподели още Славка Иванова.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР