При акция на МВР са иззети са огромни количества дрехи,

...
При акция на МВР са иззети са огромни количества дрехи,
Коментари Харесай

Антимафиоти иззеха огромни количества фалшиви маркови дрехи

При акция на Министерство на вътрешните работи са конфискувани са големи количества облекла, носещи запазени марки, без разрешението на правопритежателите, към 500 г злато и парични суми в разнообразни валути, оповестява Министерство на вътрешните работи.

Акцията на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност (ГДБОП) и сътрудниците им е в София и Русе, като е документирана активността на проведена незаконна група, занимаваща се със предпазване и разпространяване на артикули, обозначени със непокътнати търговски марки, без позволение.

При осъществените претърсвания и изземвания на три домашни адреса, склад и четири коли в София са открити и конфискувани 106 кашона с облекла и аксесоари, носещи непозволено разнообразни марки, документи и мобилен телефон. Други 50 денка и 71 кашона с облекла, обувки, аксесоари и парфюми, към 500 г злато, противозаконен военен револвер с 11 патрона, 30 895 евро, 59 115 щатски долари, 39 600 лв., четири телефона и документи са открити в четири жилища, два склада и пет коли в Русе.

Първоначално с полицейска заповед за период до 24 часа са арестувани шестима души. На трима от тях са повдигнати обвинявания, като двама остават в ареста, а един е пуснат под парична гаранция.

На 7 ноември от Агенция " Митници " оповестиха за арестувани 365 парфюма, носещи разнообразни марки, и 60 чифта спортни обувки с лого и надписи на известна спортна марка. Стоките бяха арестувани още веднъж региона на Русе - Граничен контролно-пропускателен пункт " Дунав мост ". Всички предмети бяха в рейс с румънски регистрационен номер, пътуващ от Турция за Румъния.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР