Президетът на Барселона Джосеп Бартомеу отказа да подаде оставка след

...
Президетът на Барселона Джосеп Бартомеу отказа да подаде оставка след
Коментари Харесай

Бартомеу: Няма причина да подавам оставка

Президетът на Барселона Джосеп Бартомеу отхвърли да подаде оставка след диалозите с борда на шефовете през днешния ден. Босът съобщи, че съгласно него няма никаква причина да сдава поста си и сходно нещо в никакъв случай не му е минавало през мозъка.

" Няма причина да напущам. Това не е верният миг да депозирам оставка. Няма да има кой да взима решенията в клуба, в случай че аз си потегли. Подобна концепция изобщо не ми е минавала през мозъка ", съобщи Бартомеу.

" Барса разполага с най-хубавия футболист в историята в лицето на Меси. С тима, с който разполагаме, можем да гледаме с оптимизъм към сегашното и към бъдещето. Вече видяхме някои страхотни неща. Когато сезонът свърши, ще сме спечелили повече от един трофей ", убеден е 57-годишният необут.

Той приказва и за различията с Меси през лятото, когато аржентинецът бе на косъм да си тръгне от " Камп Ноу ", само че въпреки всичко остана.

" Разбирам позицията на всеки, емпатията е доста значима. Не единствено Лео, целият тим бе ядосан. Това е хубаво, тъй като демонстрира, че те имат упоритости и желаят да печелят. Още преди обясних, че в неговия контракт имаше уговорка, която изтече на 10 юни. Тази дата отмина и Меси е към момента в Барса. Надявам се за още доста години. Дори ми се ще той да се пенсионира на " Камп Ноу ", добави Бартомеу.

Президентът въпреки всичко може да бъде свален от власт, защото на 1 или 2 ноември ще бъде гласуван избор на съмнение.
Ла Лига 7 кръг, събота 24 октомври  Барселона 1:3краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР