Президентските съпруги днес се разглеждат като съвременните Пепеляшки“, които от

...
Президентските съпруги днес се разглеждат като съвременните Пепеляшки“, които от
Коментари Харесай

Съвременната Пепеляшка - запознайте се с първата дама на Аржентина

Президентските съпруги през днешния ден се преглеждат като актуалните „ Пепеляшки “, които от елементарни девойки се трансформират в същински принцеси. Животът на първите дами се преглежда под лупа, а тоалетите им и изявите им в обществото са необятно обсъждани.

През последната година Мелания Тръмп се трансформира в дамата на дамите – президентската брачна половинка, която се сочи за пример за хубост, жанр и класа. Първата дама на Аржентина обаче сподели, че съперничи по всичко това на Мелания.

43-годишната Хулиана Авада е някогашен модел, тъкмо като дамата до американския президент. Красавицата е със смесена кръв – татко й е ливанец, а майка й е сирийка, а самата тя е родена в Буенос Айрес. След като завършва кариерата си в стилния отрасъл, тя става сполучлива бизнесдама – има фешън марка и е деен дизайнер.

Вижте още фотоси блестящата първа дама на Аржентина ►►►

Бракът с Хулиана е трети за аржентинския президент Маурисио Макри, а двамата имат щерка Антония. Президентското семейство Макри се разграничава от всички останали с това, че не се срамят да показват любовта си – на всемирски събития обилно си разменят целувки и нежности.

 аржентина принцеса Getty Images / Gulliver

Самата Хулиана пък не се стреми да печели фенове със невзискателност, а в противен случай – показва първокласен метод на живот, скъпи облекла и разточителни почивки.

Именно на искреността й се дължи значително известността й. Веднъж публицист я попитал в интервю как се показва президентът в спалнята, поради това, че имат 10 години разлика. „ Не виждате ли какъв брой съм щастлива “, с усмивка дала отговор Хулиана.

Самият държавен глава на Аржентина не остава по-назад с директност. В телевизионно изявление той определи брачната половинка си като „ ненаситна “.

 аржентина принцеса Getty Images / Gulliver
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР