Президентската институция има две основни задачи: Да обединява, и ако

...
Президентската институция има две основни задачи: Да обединява, и ако
Коментари Харесай

Борисов: Петров не е присъствал на разговорите за правителство, осигури логистиката

" Президентската институция има две съществени задания: Да сплотява, и в случай че има рецензии - да подлага на критика. С първата тя не се оправя, а с втората - не знам какво е имал поради просто Радев като е приказвал за Алексей Петров, тъй като единственото, което споделих - уповавам се да спрат да надигат кокалите на Алексей Петров, е, че той реализира логистиката. След арестите, и всичко останало сред нас и Политическа партия, физическата среща беше невъзможна ". 

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещаване в болница в Бургас, представен от БГНЕС.

" Алексей Петров обезпечи логистиката да можем да си приказваме, като е значимо да се каже, че той не е участвал на срещата. Бяхме аз, Кирил и Асен. Той ме убеди да преглътна арестите и всичко, в името на страната.

Дори и през вчерашния ден споделих, че Лена Бориславова и Атанасова, и останалите, съгласуваха черновата за КПКОНПИ, и ще вкараме този закон в Народно събрание. Ще ги приключим тази седмица, и отиваме към Конституцията.

Не имам вяра президентът да се пробва да вкарва конспирация с Петров, само че той реализира логистиката. 40 години сме се карали и били в спорта, тимът му бе основан от шефа на Държавна сигурност, против моя тим. Още от този момент ми е борбата с Държавна сигурност, добави Борисов.

Сегашният зам.-министър на стопанската система е наследник на същия началник на Държавна сигурност. Това са обстоятелства, не е рецензия, няма нищо неприятно, че един човек, който към този момент го няма, е основал логистика, с цел да се отпочне диалога, тъй като той физически не можеше да се състои. Недялко Недялков - той го докара в централата. Това не е загадка, провеждали сме срещи, говорихме си, - спекулацията, че това държавно управление се дължи на Алексей Петров, е нечиста сделка. Той сътвори логистиката това да се случи.

На тези срещи Алексей Петров или бащата на Кирил Петков, не са участвали. Срещите са били аз, Кирил и Асен. Там договорихме, че ще намерим път да създадем държавно управление.

Говорим си в този момент с Кирил Петков и Асен Василев. Петков е в Съединени американски щати, по телефона в този момент не си приказваме ", сподели още Борисов.

Той разяснява и случая с детето на съветника на министъра на защитата Мустафа Емин:

" Ако ГЕРБ управляваше, поради случая в " Пирогов ", при който консултант на министър Тагарев е желал да се изхвърли дете от противошокова зала, в това число и министърът щеше да си е отишъл от поста ".

В петък, при началото на есенната сесия на националното заседание Борисов разгласи, че Алексей Петров е бил непосредствен с бащата на Кирил Петков.

" Той търсеше разновидности да се направи нещо устойчиво след тези 5 следващи избора, най-малко за законодателната рамка. 

" Аз споделям истината, така че срещи сме провеждали с него, той с тях, с цел да може някакво даже нежно доверие да си имаме ", изясни той и заключи: " От мен предложение за пост не е получавал, по време на диалозите не, в случай че има нещо друго, това не е към мен въпрос ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР