Президентите на Турция и Украйна Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган -

...
Президентите на Турция и Украйна Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган -
Коментари Харесай

Ердоган и Зеленски обсъдиха по телефона преговорите между Русия и Украйна

Президентите на Турция и Украйна Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва и Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога разговаряха нощес по телефона, съобщи Анадолската организация.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3585
Двамата президенти разискаха резултатите от договарянията за мир сред представителите на Русия и Украйна, състояли се тази седмица в Истанбул, се споделя в известие на Дирекцията по връзки на турското президентство.

Ердоган е удостоверил пред Зеленски предлагането си за образуване на среща с президента на Русия Владимир Путин. Турският държавен глава е изтъкнал, че резултатите от договарянията в Истанбул са съдействали доста за процеса за преустановяване на войната и установяването на мир в Украйна. 

Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога на собствен ред е благодарил на Ердоган за организацията на срещата сред украинската и съветската делегации в Истанбул.

Ердоган съобщи през вчерашния ден, че Турция е подготвена да провежда среща сред президентите на Русия и Украйна. Той посочи, че желае да поговори с всеки от двамата, с цел да може да се разиска вероятната организация на среща посред им колкото е допустимо по-скоро, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР