Президентът Владимир Путин ще направи важно съобщение тази седмица, твърдят

...
Президентът Владимир Путин ще направи важно съобщение тази седмица, твърдят
Коментари Харесай

Чакат важно съобщение от Путин! Готви ли се нова офанзива?

Президентът Владимир Путин ще направи значимо известие тази седмица, настояват съветските държавни медии. Същевременно Путин е предстоящ в Минск за диалози с беларуския президент Александър Лукашенко.

Журналистът Валерий Тодоров счита, че не е наложително упоменатото от съветските медии значимо известие на Путин да бъде направено по време на визитата му в Минск. " Явно или се приготвя атака, или се готви нова организация на дейностите в Украйна. Заговори се, че снабдяването в тила в недобра кондиция и доставката на храна в окупираните области е затруднена. Има съмнения, че Беларус може да се включи по-активно в бойните дейности. Може да се окажат правилни и двете версии ", допусна той.  
-->
По думите му Путин повече от 3 години не е бил в Беларус, тъй че визитата му е опит за поддръжка на разговора сред двете страни. " Може би би трябвало да изключим интервенция на беларуски военни елементи в Украйна, а по-скоро логистична помощ. Появи се информация, че Украйна е готвела нападение против началника на съветския общоприет щаб Валерий Герасимов, само че Съединени американски щати са ги спрели поради заплахата от по-сериозна война ", сподели Тодоров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР