Президентът в оставка на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов,

...
Президентът в оставка на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов,
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Аз съм президентът на БФС

Президентът в оставка на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, показа, че към момента е президент на съюза и като подобен има право да участва на съвещанието на Изпълкома и да гласоподава, само че въпреки всичко няма да го направи.
" Според устава аз към момента съм президент, тъй като мога да бъда освободен единствено от конгрес. Освен това съм и член на Изпълкома и като подобен мога да участвам на всяко съвещание и да вземам участие в гласуванията.
Но няма да го направя. Когато подадох оставка, по безапелационен метод дадох да се разбере, че единственото ми предпочитание е да се отдръпва, с цел да няма напрежение. Така че сигурно няма да участвам в четвъртък " - съобщи Михайлов пред " 24 часа ".
Припомняме, че с изключение на Изпълкома, който ще заседава в четвъртък, управлението на Българския футболен съюз свика изключителна конференция във вторник (днес), на която ще се разискват " наболелите тематики " в родния футбол от последните седмици. Вижте детайлности - в този материал на SportLive.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР