Президентът Тръмп намекна в ново интервю с Тъкър Карлсън, че

...
Президентът Тръмп намекна в ново интервю с Тъкър Карлсън, че
Коментари Харесай

Тръмп: Не мога да отговоря кой взриви Северен поток, защото страната ни ще има проблем

Президентът Тръмп загатна в ново изявление с Тъкър Карлсън, че Съединени американски щати са виновни за офанзивата против газопровода " Северен поток

" Кой взриви газопровода " Северен поток "? "   попита журналистът по време на изявлението.

" Не желая страната ни да има проблем, тъй че няма да отговоря ", отговори Тръмп, като изрично загатна, че отговорен е режимът на Байдън.

" Мога да ви кажа, че това не беше Русия ", добави Тръмп.

" Когато упрекнаха Русия, знаете, че те споделиха, че Русия е взривила личния си газопровод. Вие се смяхте и на това. Това не беше Русия. "

По време на изявлението с Тъкър Карлсън Тръмп сподели също, че се съмнява, че Джо Байдън е кадърен да се кандидатира против него следващата година, като съобщи, че с Байдън " нещо не е наред ".

Бившият президент на Съединени американски щати сподели още в изявление пред Fox News, че некомпетентността на настоящето управление на Съединени американски щати може да докара до трета международна война.

" Всичко това може да докара до трета международна война. И даже не става въпрос за газопровода ".

" Живеем в най-опасното време в историята. Преди всичко поради некомпетентните хора в нашето управление ", продължи Тръмп, отбелязвайки, че страховете му са подбудени и от опасността от потребление на нуклеарни оръжия. " Заради въоръжението това е най-опасният миг в историята на нашата страна и в историята на света. И имаме незапознат човек в нашето управление ", заключи Тръмп.

По-рано Тръмп неведнъж заявяваше, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън с политиката си към Украйна може да тласка човечеството към трета международна война. Бившият държавен глава също твърдеше, че в случай че завоюва президентските избори, може да обезпечи споразумяване на обстановката в Украйна за един ден, само че по този начин и не посочи по какъв начин счита да реализира това.

Източници: Телеграм, Fox.com, vesti.bg

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР