Президентът Стево Пендаровски е получил покана да присъства на откриването

...
Президентът Стево Пендаровски е получил покана да присъства на откриването
Коментари Харесай

Пендаровски изпраща свой представител на откриването на клуба в Благоевград

Президентът Стево Пендаровски е получил покана да участва на откриването на Македонския културен клуб „ Никола Вапцаров “ в Благоевград в неделя, само че заради поети авансово задължения той няма да участва на събитието, а ще изпрати собствен представител, оповестиха от кабинета.

„ Предвид поетите задължения президентът няма опция да участва персонално в Благоевград, само че от негово име ще участва основният секретар на кабинета на президента Миле Бошняковски “, акцентират от кабинета на Пендаровски.

По-рано Пендаровски сподели в гостуването си в ТВ Сител, че няма да отиде в Благоевград в неделя за откриването на клуб " Никола Вапцаров " към ОМО " Илинден Пирин ", тъй като не е поканен.

По отношение на българските сдружения в страната президентът Пендаровски съобщи, че не би трябвало да се позволява те да носят имената на, както акцентира, потвърдени фашистки сътрудници. След известията от Министерството на правораздаването, че даже и да бъде признат нов закон за сдруженията, той не може да се ползва със задна дата, Пендаровски съобщи, че може да се преразгледа работата на съществуващите сдружения, напомня БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР