Президентът се опитва да играе някаква мошеническа игра на тука

...
Президентът се опитва да играе някаква мошеническа игра на тука
Коментари Харесай

Даниел Митов: Приказките, че нямало дясно и ляво можем да ги забравим


Президентът се пробва да играе някаква мошеническа игра на тука има, тука няма с геополитическите позиции на България.

Приказките, че нямало дясно и ляво можем да ги забравим. Това са политически лакърдии, които ги приказват хора, които нищо не схващат от политика и в този момент стъпват. Това сподели определеният за зам.-председател на Политическа партия ГЕРБ Даниел Митов пред на националното заседание на партията.

" Надявам се, че оттук насетне ще ни следва доста работа и оправдаване на доверието. Аз съм човек, който постоянно е стоял на ясни позиции, повече от 20 години съм в българската политика и постоянно съм принадлежал към българската десница. Приказките, че нямало дясно и ляво можем да ги забравим. Това са политически лакърдии, които ги приказват хора, които нищо не схващат от политика и в този момент стъпват. Истината е, че сега, в който би трябвало да направиш политически избор, в който би трябвало да решиш проблем, обвързван с обществото, правиш стъпка - има разнообразни философии за това по какъв начин се вземат решение проблемите, а тези философии биват леви, десни, центристки, биват консервативни, демократични, социалдемократически. И всеки, който влезе в политиката и стартира да прави избори, с цел да взема решение проблемите на хората, непроменяемо желае или не желае, влиза в парадигмите на ляво и дясно. И това хората, които сега приказват, че нямало ляво и дясно, ще го схванат доста скоро ", съобщи Митов.

" Второ - както пред България, по този начин и пред Европа стоят тежки геополитически провокации. Чертаят се тежки геополитически разделения и както Политическа партия ГЕРБ, по този начин и България би трябвало да заема ясни позиции и да стои на ясни правила. Ние тези правила ги заявяваме и както сподели и министър председателят Борисов, с номинацията в мое лице има ясна посока - ясна посока къде стои Политическа партия ГЕРБ, ясна посока къде ще бъде нашата политика и аз персонално какви позиции ще пазя ", добави той.

" И тъй като си приказваме за геополитически позиции, на мен ми направи усещане нещо от през вчерашния ден. Имаше среща във формат Б9 в Букурещ. На тази среща беше призната декларация, на тази среща е взел участие българският президент Румен Радев, който не даде ясна поръчка дали ще взе участие или не, само че откакто е взел участие ние видяхме прессъобщение, което въобще не съдържа духа и сърцето на тази призната декларация. Искам да стане ясно, че българският президент освен е скрил декларацията, а се пробва да играе някаква мошеническа игра на тука има-тука няма с геополитическите позиции на България. Декларацията осъжда съветските нападателни дейности и военно наличие наоколо до границите на НАТО, в това число и в региона на Черно море - българският президент крие това. Декларацията осъжда саботажа на територията на Алианса, което става явно от детонациите на хранилища с амуниции от 2014 година на територията на Чешката република. Също декларацията споделя, че показваме угриженост по отношение на разкритията за сходен модел на държание и на територията на Република България, което проличава от провежданите следствия. Питам аз за какво българският президент крие тази декларация и какво стартира да се случва в България? От момента, в който ние към момента чакаме той да назначи длъжностен кабинет и накъде тръгваме? И се надявам, че партията ще вземе отношение по тази тематика ", добави Даниел Митов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР