Президентът Румен Радев за пореден път се покри от журналистите

...
Президентът Румен Радев за пореден път се покри от журналистите
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев пак се покри от Ива Николова - мълчи за скандалите с протежето на Кирил Петков в ДКК

Президентът Румен Радев за следващ път се покри от публицистите и отхвърли да отговори на техни въпроси по горещите кавги в страната.

Тази заран президентът взе присъединяване в поредна показна акция в опит да се покаже като угрижен за бъдещето на България политик.

Радев се появи интернационална конференция, отдадена на демографската резистентност, на тематика “Да изградим демографското бъдеще на Европа: Пътища за обществата за разцвет в свят на бърза демографска промяна”.

Пред хотела, където се организира събитието го чакаха публицисти, както и водещата на ПИК TV Ива Николова, която искаше да му зададе следните въпроси:
свързани новини64100на 30.11.202175675на 25.11.2021
1. Защо мълчи за абсурда с протежето на Кирил Петков в ДКК и за какво министърката му на стопанската система я пази, откакто има данни, че Ваня Караганева е ощетила страната с над 100 млн. лева?

2. Притеснява ли се от подмолните договаряния на " Позитано " 20 сред Нинова и Киро и Асен?

3. Страхува ли се, че в постоянното държавно управление няма да попаднат негови министри от служебния кабинет?

4. Какво мисли за договарянията в мола и вижда ли по този начин прокламираната смяна, когато главните специалисти са Румен Овчаров, Румен Гечев, Таско Ерменков, Иван Хиновски?

5. Има ли нещо общо с кандидатурата на Крум Зарков за водач на Българска социалистическа партия?

6. Кога ще връчи първия мандат на " Продължаваме промяната "?
свързани новини58667на 28.11.2021
Водещата на ПИК TV Ива Николова имаше и други въпроси към президента Румен Радев, който обаче не пожела да спре пред медиите, а побърза да влезе в залата, където се организира конференцията. Очевидно президентът пази силите си за уводната му тирада в петък, когато е откриването на 47-ото Народно заседание. Не е ясно обаче дали в нея ще засегне свадите с ДКК и " смяната " в лицето на Гечев, Овчаров и сие.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР