Президентът Румен Радев ще проведе консултации днес с представители на

...
Президентът Румен Радев ще проведе консултации днес с представители на
Коментари Харесай

Радев се среща с ДПС, консултациите продължават

Президентът Румен Радев ще организира съвещания през днешния ден с представители на парламентарната група на Движението за права и свободи. Срещата ще стартира в 13 часа на " Дондуков " 2. Държавният глава към този момент организира съвещания с ГЕРБ-СДС и с " Продължаваме промяната ".

Още при започване на процедурата президентът ясно съобщи, че ще даде задоволително време и ще организира консултациите търпеливо, както и че няма да бърза с връчването на мандатите. При срещите си с партиите, Радев упорства да се изчерпят до дъно всички вероятни варианти за държавно управление.
-->
Междувременно водачът на ГЕРБ Бойко Борисов даде формула за държавно управление – ще има такова само, в случай че се проведат диалози в нова контактна група и се решат целите. Борисов даже очерта небосвод за държавно управление – до месец май. Той разпореди и поддръжка от страна на депутатите на ГЕРБ по 16-те ограничения, избрани от Политическа партия.

По време на консултациите с Политическа партия в понеделник, Кирил Петков и Асен Василев обявиха и пред президента, че няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР