Президентът Румен Радев се срещна с българския контингент, участващ в

...
Президентът Румен Радев се срещна с българския контингент, участващ в
Коментари Харесай

Румен Радев се срещна с българския контингент в KFOR

Президентът Румен Радев се срещна с българския контингент, участващ в задачата на Международните сили за сигурност в КосовоKFOR.При визитата си в базата Радев изрази благодарността си към контингента, уточни неговата значителност за сигурността в целия регион и акцентира нуждата от рационализация на българските отбранителни сили.

" Да ви благодаря за професионалният и виновен метод, по който изпълнявате тази значима задача. Тя има голям резултат върху сигурността и стабилността на целия район, в това число и за България. Знаете доста добре какво се случи септември в Бнаск, което сподели какъв брой нежна е средата за сигурност тук, в Косово, и какво голямо значение има тази среда за сигурност във всички страни в нашия район ", сподели президентът.

Пред военнослужещите Радев акцентира, че сега се вземат значими решения за бъдещето на българските въоръжени сили. Трябва да се форсира модернизацията на армията. В началото на годината беше създадена нова капиталова стратегия за рационализация на въоръжените сили.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР