Президентът Румен Радев се оказа доста строг баща, който държи

...
Президентът Румен Радев се оказа доста строг баща, който държи
Коментари Харесай

Румен Радев забрани къси поли и татуси на дъщеря си

Президентът Румен Радев се оказа много непоколебим татко, който държи изкъсо щерка си Дарина и сина Георги, които към този момент са младежи.

Като човек на дисциплината, генералът е забранил всевъзможни волности и пубертетски капризи на наследниците си, издаде източник на Таблоид от президентската администрация.

Летецът, който сега пилотира Дондуков 2, всеки ден се осведоми по какъв начин е протекъл денят на наследниците му, които живеят при майка си Гинка, с която президентът публично се разведе. Макар и разграничени, родителите работят в цялостен синхрон при възпитанието на порасналите хлапета.

Таткото военачалник издал една от най-тежките си заповеди - никакви къси поли, татуировки и пиърсинг за Дарина, въпреки че нейните връстници залитат по модата на телесните рисунки.

Десетокласничката към този момент очарова обществеността, откакто преди седмица дефилира за първи път обществено дружно с татко си в спектакъл Азарян на постановката Кралят Елен. Момичето учи в елитното 35-о СОУ Добри Войников, първото модерно учебно заведение в София с проучване на непознат език още от 1950 година

За театралната вечер девойката бе облякла непретенциозни черни дънки и елегантна бяла риза и с изключение на няколко тънки гривни по ръцете, не се видяха някакви натрапчиви аксесоари или маникюр. Със свободно пусната къдрава коса и очила с железни рамки, Дарина бе съвсем възпитаничка на закостенял швейцарски лицей.

„ Румен и Гинка доста държат щерка им да има порядъчен външен тип. Дарина така и така е съществено момиче и вместо от нощни заведения и тийн нелепости, се интересува повече от литература и театър”, довериха осведомени с битието на гимназистката.

Знайно е, че Румен Радев не позволява никаква показност и демонстрации у децата си, което към този момент е желязно предписание, откакто влезе през парадния вход на Дондуков 2. Държавният глава даже се договорил с някогашната си брачна половинка да създадат всичко допустимо, с цел да не се насочат прожекторите към младежите.

Затова генералът с боен звук помолил сина и дъщерята да заобикалят да качват предизвикателни фотоси в обществените мрежи, които по-късно да се тиражират и интерпретират по най-неочаквани способи.

Но децата са си деца - предходната година Дарина на два пъти подвигна звук във Facebook. Първата патаклама стана, откакто момичето пусна своя фотография по къси панталонки и с разголени крайници на скамейка в парка. Второто фото, което разсъни полемики, я сподели на капака на черен мерцедес дружно със своя братовчедка.

И двете девойки бяха по скъсани дънки и гуменки, а зад возилото се виждаше селски стобор. Очевидно второто фото иронична задявка към наборите, които непрекъснато се щракат до скъпи коли, уверени, че по този начин си подвигат акциите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР