Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Радев е подновил поканата си към Владимир Путин да посети България

Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила е възобновил поканата си към съветския си сътрудник Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила да посети България.
Това разгласи Румен Радев на брифинг след срещата с Путин в Сочи.

Радев дефинира като съществена цел на визитата си възобновяване на разговора на най-високо политическо равнище и на доверието. Той добави, че знае, че е мъчно да приказваме за доверие след три спрени огромни плана, в изискванията на наказания и ограничаващи режими, както и след недалновидно политическо говорене в последните години.

Направихме стратегически обзор на нашите връзки, има голям капацитет в най-различни сфери и на стопанската система, на търговията, на енергетиката, на туризма, образованието и науката,транспорта, разяснява българският президент.
Радващото е, че в следствие и на моята аудиенция имаме позитивен подтик на българското държавно управление, което се зае по-сериозно с българо-руските връзки, заприказва се и за обновяване на някои от спрените планове, означи той и напомни, че се чака скоро и визитата на премиера Борисов в Русия.

На днешната среща са били разисквани и значими въпроси от интернационалната сигурност. Радев е уверил съветския си сътрудник, че България има интерес да работи за разговор и съгласие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР