Президентът Румен Радев разки защо е избрал да връчи третиямандат

...
Президентът Румен Радев разки защо е избрал да връчи третиямандат
Коментари Харесай

Радев: Скандалът с Nexo не е повлиял на решението ми. Избрах БСП, защото е с най-голям шанс да състави правителство

Президентът Румен Радев разки за какво е избрал да връчи третиямандат за сформиране на държавно управление на левицата. " Българска социалистическа партия за България " да получи третия мандат за сформиране на държавно управление е решение взето от президента преди появяването на проблема с Nexo и не е повлияно от него ", сподели той, представен от Стандарт. Това съобщи самият държавен глава Румен Радев.

" Така съм решил и разгадавам, че Българска социалистическа партия ще направи оптимално вероятното. Не съм се управлявал от абсурда с Nexo в това си решение, взел съм го преди този момент. Но този проблем има капацитета да повлияе на едно бъдещо държавно управление с мандат на " Демократична България " и това го виждаме всички ", съобщи Радев.

 Той съобщи, че се е спрял са Българска социалистическа партия като последна опция за лъчение на кабинет от 48-ото Народно заседание, защото това съгласно него е партията с максимален късмет да сформира държавно управление.

" Виждате, че Българска социалистическа партия не бърза да слага червени линии, запази разговора и в доста случаи сподели, че е подготвена на компромис и решения, които да работят за множеството партии. Българска социалистическа партия работи и с политическите си съперници, да вземем за пример - беше в основата за решение на рецесията с избор на ръководител на Народното събрание ", посочи Румен Радев.

Президентът Румен Радев и служебният министър председател Гълъб Донев участват на представянето на 30-годишна тактика за развиването на енергетиката на България. Събитието е проведено от Министерство на енергетиката. Стратегията ще бъде показана от отрасловия министър Росен Христов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР