Президентът Румен Радев призова всички хора към пълна мобилизация на

...
Президентът Румен Радев призова всички хора към пълна мобилизация на
Коментари Харесай

Радев с призив за мобилизация на изборите, лаконичен за Крим

Президентът Румен Радев прикани всички хора към цялостна готовност на изборите през днешния ден. Той гласоподава в 11 ч. в Професионалната гимназия по превоз.

Преди 5 година победихме, тъй като бяхме стимулирани. Ще повторя това, което заявих преди дни - ние сме вършиме, само че изборите се печелят проведено, сподели той. В този смисъл Радев прикани: " Нека не даваме късмет на предишното да минира нашето бъдеще. Нека всеки откри 15 минути през днешния ден, с цел да не губим 5 години в бъдеще. "

Нашата отговорност към България е отговорност към личния ни живот, дано бъдем проведени, да постъпим отговорно и сами да дефинираме ориста си и нашето бъдеще, и да не оставяме другите да вземат решение вместо нас ", сподели още той.

Радев прекъсна речта си и пожела прелестен ден, откакто бе запитан дали изявлението му за Крим в дебата с съперника му Анастас Герджиков може да повлияе на изборите през днешния ден. " За дебата ще кажат социолозите, през днешния ден е ден за избори и всички политически мнения са неуместни ", заключи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР