Президентът Румен Радев през цялата година се държеше като ментор.

...
Президентът Румен Радев през цялата година се държеше като ментор.
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: През цялата година президентът се държеше като ментор

Президентът Румен Радев през цялата година се държеше като наставник. Той пръв атакуваше активността на ръководещите. След това ние трябваше да взимаме отношение, тъй като той се държеше не като държавен глава, а като президент на Българска социалистическа партия. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването „ Темите “ по ТВ Европа.

По думите му, Румен Радев е влизал в публичния спор като политически водач. „ Смятам, че това е неприемливо и в случай че създадем параленост на всеки идващ президент, който би трябвало да бъде избиран в страната и всеки президент, който е избиран до актуалният миг, историята ще е тази, която ще каже кой е бил прав и кой е бил крив. Президентът Радев към този момент прави две години, от неговото действително присъединяване в политиката, нито един път не е посетил Народното събрание “, означи Цветанов.

В края на предходния парламент той се обърна към народните представители с думите: "Остава ви доста малко “. "Оказва се, че не остава доста малко, тъй като България е парламентарна република и парламент ще има и в този момент, и след него, и след нас “, увери той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР