Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ни обединиха срещу

...
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ни обединиха срещу
Коментари Харесай

Психиатърът Гълъбова: Ген. Радев лети, няма одраскано по коленете от пълзене |

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ни сплотиха против простащината, те застанаха на страната на бедните в страната. И не ни излагат в интернационалната политика. 

Така психиатърът доктор Цветеслава Гълъбова, която е зам.-председател на ИК, издигнал президента Румен Радев за втори мандат, изясни за какво го поддържа за надправарата на 14 ноември, по Българска национална телевизия. 

Ректорът на СУ проф. Анастас Герджиков е доста диалогичен човек, той е потомствен интелектуалец, разяснява доцент Стойчо Стойчев новината, че проф. Герджиков ще се кандидатира за президент, като ще бъде повдигнат също от ИК. 

Ген. Радев лети, той няма по коленете одраскано от пълзене. Той не бяга от спор, в него ще влязат двама души, които знаят какво желаят, сподели още Гълъбова. Ако анализиращите акцията са равноотдалечени, ще е добре за нас, елементарните електорални единици, добави тя. 

Тема № 1 ще бъде ролята на президента за основаване на парламентарно болшинство за идващото ръководство. Президентът Радев сега се държи малко абстинентно към този развой, афишира, че не се меси, че това е работа на партиите, счита доцент Стойчев. Различни са обясненията за това. Външната ни политика е предопределена от участието ни в Европейски Съюз, в тази част няма да има огромни разлики, изясни той. 

Очаквам акция на хвърлените мостове, имаме цивилизационни разлики сред подкрепящите претендентите. Студентите на проф. Герджиков предходната година бяха на площада при Румен Радев, акцентира Гълъбова. Тя беше безапелационна, че Радев не би трябвало да се показва като жаден за власт и никой не приказва за президентска република. 

Много хора се учудват, че проф. Герджиков поема по този път. На хората, с които аз поддържам връзка във фейсбук, им е необичайно, че се хваща на страната на дискредитирани партии, това е главното, изясни Гълъбова. 

Според Стойчев проф. Герджиков е изцяло друг от ген. Радев, той е всичко това, което сегашният президент не е. 

И двамата са хора, които могат да показват страната почтено, спокойни са, няма да ни излагат на интернационалното поле, приказват непознати езици, акцентира приликите сред Радев и Герджиков Цветеслава Гълъбова. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР