Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава са били специални

...
Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава са били специални
Коментари Харесай

Радеви пируваха на юбилея на бодигардката си (Снимки)

Президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава са били специфични посетители на празненството по случай 50-годишния празник на персоналната охранителка на първата дама – Елисавета Толева. Грандиозният ваучър се е състоял в столична механа, намираща се до стадион „ Локомотив “, научи „ Ретро “.

Деси Радева с рожденичката 

Рожденичката резервирала цялото заведение, с цел да обезпечи усамотение на гостите си. Толева почерпила с гръцка салата, защити мезета, месни деликатеси и марков алкохол всички присъстващи, а увеселителната стратегия включвала както музика онлайн, по този начин и обилна патриотична декорация, решена в цветовете на трикольора – бяло, зелено и алено. Президентът и жена му били измежду първите пристигнали на банкета и поднесли на юбилярката персонален подарък, определен от Десислава, както и елегантен букет. За мотива президентшата избрала флорална рокля, подобаваща за всекидневието, и не отишла на грим и прическа. Държавният глава се появил спортно-елегантен, без сако и вратовръзка.

 Президентът се снима с гостите 

Елисавета Толева е като сянка на първата дама и през двата мандата, в които Радев е отпред на страната. Тя е нейна персонална охранителка и я съпровожда безусловно на всички места. Двете са съумели да се сближат и да станат правилни приятелки още в първите месеци след запознанството си. Често са засичани освен по публични събития, само че и да обикалят дружно из молове и магазини, по заведения, че даже и в пиано питейни заведения. Именно служителката на НСО Толева придружаваше Десислава Радева по време на нейния набожен поход по пътя „ Камино “, който продължи повече от месец през лятото на 2022 година Тя бе и в епицентъра на абсурда, разразил се преди години на пъпа на София, когато мерцедесът на Радева бе паркирал в нарушаване, с цел да може тя да мери тоалети в бутика на обичаната си дизайнерка Невена Николова.

Елисавета Толева е шампионка по джудо и е с дълъг стаж в НСО, като е охранявала и друга първа дама – Зорка Първанова. Преди време около нея се разгоря скандал в обществените мрежи, при който някогашният кмет на град Стамболийски Георги Мараджиев пусна писмен сигнал до началника на НСО с тъжба против пазителката на първата дама. По негови думи тогава Толева возела президентшата със личната си кола по заведения в София. Освен това вдигала кавги на инцидентни жители. „ Не може да се подиграваш, да обиждаш, да заплашваш, като си висока и едра жена, друга жена, и то пред очите на детето ѝ. Не може да биеш и скубеш съветска гражданка (и това се случи пред очите ми) единствено тъй като си защита на брачната половинка на президента “, написа Мараджиев в сигнала си.

„ А дали за тази експанзия знае госпожа Радева? Дали госпожа Радева знае какъв човек има до себе си за защита – това е един чиновник на НСО, който си разрешава да споделя персонални истории за госпожа Радева и по какъв начин с персоналната си кола я разкарвала по заведенията в София! “, пишеше още в жалбата му. След инспекция от управлението на НСО обаче Толева не бе отстранена от работа и продължава почтително да се грижи за сигурността на първата ни дама.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР