Президентът Румен Радев е същият като Бойко Борисов – авторитарен

...
Президентът Румен Радев е същият като Бойко Борисов – авторитарен
Коментари Харесай

Цонев: Радев е същият като Борисов – авторитарен и жаден за власт

Президентът Румен Радев е същият като Бойко Борисов – властнически и жаден за власт, работи на правилото " Разделяй и владей ". Това съобщи Йордан Цонев пред бТВ.

Той направи и уточнението, че разминаването с Румен Радев е най-малко отпреди две години и е институционално.
 Йордан Цонев: Ще дадем своя принос Радев да не е президент Йордан Цонев: Ще дадем своя принос Радев да не е президент
Ние дадохме своя принос Румен Радев да бъде определен за президент, в този момент ще дадем своя непретенциозен принос да не бъде определен още веднъж. Това съобщи...

" Нямам никакво персонално отношение към Радев, приказвам за поста, той не извърши със наличие този пост ", добави Цонев. " Поне от две години приказваме, че той не въплъщава единството на нацията. И в този момент приказки от рода на „ Аз не мога да си стисна ръката с чекмеджето ”, но никой не те и кара да си стиснеш ръката с чекмеджето ", акцентира Цонев.

" Обаче те караме да бъдеш мост сред партиите, караме те да бъдеш посредник сред институциите, караме те, когато има рецесия в страната, да работиш за нейното решение, а не за нейното задълбочаване. Разривът ни с Радев е институционален, той не схваща, не изпълва със наличие президентската институция, която е толкоз значима за България ", сподели още Цонев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР