Президентът Румен Радев е на посещение въ Варна. Винаги съм

...
Президентът Румен Радев е на посещение въ Варна. Винаги съм
Коментари Харесай

Румен Радев: Винаги съм бил оптимист, защото България не е само на политиците, а на младите хора

Президентът Румен Радев е на посещаване въ Варна. " Винаги съм бил оптимист, тъй като България не е единствено на политиците, а на младежите, които ще създадат по този начин, че тя да има бъдещето, което всички желаеме ", съобщи през днешния ден той.

В крайморския град той и министърът на енергетиката Росен Христов посетиха центъра за споделени услуги на белгийската финансова група КВС.

Този център е модел за бъдещето на България, той не е просто за споделени услуги и цифрови технологии, а е лаборатория, в която геният, качествата и силата на младежите се претворяват в невероятни решения, уточни президентът. По думите му моделът във Варна потвърждава, че страната ни съумява в този отрасъл и може да намира новаторски решения. Сто индивида, млади българи, хора от 33 страни, са се върнали, с цел да работят тук, уточни президентът и добави, че в действителност това е Българският Великден.

Той благодари на управлението на „ КВС България “, че е съумяло да сътвори атмосфера, с цел да притегли тези младежи.

Не е единствено въпрос на заплати. Вярвам, че този добър образец във Варна ще бъде последван и от други места в България, сподели още Радев, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му е значимо възнагражденията да са конкурентни, само че основното е да бъдат основани условия младежите да се усещат задоволени, че могат да развиват гения си и да реализират действителни резултати.

Центърът за споделени услуги на белгийската банкова група бе открит на 4 октомври 2019 година. Еĸипите ce зaнимaвaт c пoдбop нa cлyжитeли, инфopмaциoнни тexнoлoгии, pиcĸ и пpoeĸтeн мeниджмънт, ĸaĸтo и c дpyги задания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР