Президентът Радев и неговото служебно правителство направиха предишните парламентарни избори.

...
Президентът Радев и неговото служебно правителство направиха предишните парламентарни избори.
Коментари Харесай

И Веселин Марешки похвали Гешев

Президентът Радев и неговото служебно държавно управление направиха предходните парламентарни избори. Излиза, че президентът Радев е най-големият поддръжник на това болшинство. Излиза, че той също е бил в някаква спекулация и единствено тъй като са осветили неговите чиновници, той се обърнал против държавното управление. Това сподели ръководителят на " Воля " Веселин Марешки в " Беновска пита " по " Канал 3 ".

Той има вяра, че " Воля " ще има добра поддръжка на парламентарните избори и ще бъде част от идващия парламент. " Ако нямах воля нямаше да диря изява в политиката. Това един от дребното парламенти, който си изкарва мандата ", сподели още Марешки.

По отношение на присъдата му на втора инстанция Марешки сподели, че е пострадал, както са пострадали от бандитите доста други българи. " Човек се е настанил в мой парцел. Ще направя всичко, с цел да изчистя името си и правдата ще спечелва ", сигурен е той. Веселин Марешки добави, че яма да се отдръпна от Народното събрание, тъй като не е наказан. Той сподели, че води борба с корупцията и картелите и си е основал могъщи стопански врагове. Председателят на " Воля " заключи, че е пореден в тази борба.

От друга страна той посочи, че присъдата на втора инстанция е разрушила на пух и прахуляк историята с концесиите на плажа Кабакум.

" Спазвам всички закони и не смятам, че би трябвало да се срамя от това, че съм богат, тъй като оказвам помощ на хората. Аз не съм си изкарал парите с корупция и на гърба на народа, както други политици. Помагам непрекъснато за оцеляването на българите ", сподели още Веселин Марешки.

Всеки, който се е докосвал до властта, има своята виновност за корупцията у нас. Главният прокурор е много ефикасен в битката с корупцията и престъпността, счита Марешки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР